CHRZAN





























W końcu przyszedł ten moment. Tak jak pisałam moje nazwisko zobowiązuje... A skoro już jestem Chrzanowska, to czas schrzanić CHRZAN :D

Składniki:

  • korzeń chrzanu
  • sok z połowy cytryny lub dwie łyżki octu jabłkowego
  • dwie łyżki wody
  • dowolne słodzidło (ilość wg uznania)
Wykonanie:
Korzeń chrzanu zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Dodać soku z cytryny lub octu jabłkowego, wody i dowolnego słodzidła. Wszytsko razem zblendować. Upchać w słoiczku i włożyć do lodówki na dwa dni. Po tym czasie chrzan powinien się dobrze przegryźć :)


Komentarze

  1. Chrzan jest dobry na wszystko na katar i raczysko! Więcej chrzanu dużo fanu :) ! Tam gdzie chrzan jedzą dużo więcej wiedzą ;) !

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty