CHRZAN

Składniki:
- korzeń chrzanu
- sok z połowy cytryny lub dwie łyżki octu jabłkowego
- dwie łyżki wody
- dowolne słodzidło (ilość wg uznania)
Wykonanie:
Korzeń chrzanu zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Dodać soku z cytryny lub octu jabłkowego, wody i dowolnego słodzidła. Wszytsko razem zblendować. Upchać w słoiczku i włożyć do lodówki na dwa dni. Po tym czasie chrzan powinien się dobrze przegryźć :)
Korzeń chrzanu zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Dodać soku z cytryny lub octu jabłkowego, wody i dowolnego słodzidła. Wszytsko razem zblendować. Upchać w słoiczku i włożyć do lodówki na dwa dni. Po tym czasie chrzan powinien się dobrze przegryźć :)
Chrzan jest dobry na wszystko na katar i raczysko! Więcej chrzanu dużo fanu :) ! Tam gdzie chrzan jedzą dużo więcej wiedzą ;) !
OdpowiedzUsuńTakże dziękuje za to nazwisko :D <3
Usuń